Workshopit

Tulevat Workshopit

Viikkotuntien lisäksi tarjoamme ympärivuoden erilaisia workshoppeja, eli tiiviskursseja. Haluamme kehittää paikallista workshop kulttuuria ja luoda liikunta- ja tanssikurssi mahdollisuuksia myös heille, jotka eivät pysty tai halua harrastaa viikkotunti tyylillä. Tältä sivulta löydät lisätietoja kurssista sekä ilmoittautumis- ja maksulinkin.

Studio Wilda Saana.

SPECIAL DUOLEIRI:

Tuolitanssia, barrea ja kehonhuoltoa, unohtamatta naurua sekä hauskanpitoa.🤩

Ota ystävä mukaan ja tulkaa yhdessä nauttimaan kahden illan leiristä. Leirillä tehdään duona tuolitanssikoreo, sekä pääset barreilemaan yhdessä ystävän kanssa.

Tätä ja paljon muuta on luvassa Wildan spesial duoleirillä!❤️

🔥 Ma 17.6. klo 18-20:45 & ti 18.6. klo 18-20:30.
🔥69,90€/hlö
🔥Mukana leirillä ohjaajat Tiitu, Saana ja Emmi

Ohjelma:
MA
☀️18-19:15 Tuolitanssiduo
☀️19:30-20:15 Barre
☀️20:15-20:45 Kehonhuolto

TI
☀️18-20 Tuolitanssiduo
☀️20-20:30 kehonhuolto

 Haluaisitko tulla pitämään workshoppia Studio Wildalle?

Tai onko sinulle toivekurssi…

Ota rohkeasti yhteyttä saana@saanaemilija.fi niin jutellaan lisää.

 

Mitä asiakkaamme kertovat meistä

Saanan tanssitunteja ympäröi hänen olemuksellaan luoma positiivinen energia, joka tarttuu itseenkin! Tanssimisessa parasta on ollut, kun olen päässyt kehittämään itseäni. Tunneille on ollut aina mieluista mennä😍

- Anette

Olemme käyneet Saanan paritanssiopetuksessa. Olemme opetelleet 13 eri paritanssia. Olemme saaneet viettää yhdessä pariskuntana aikaa yhteisen harrastuksen parissa. Lisäksi olemme syventäneet tuntemusta toisistamme yhteisen liikkeen avulla. Parisuhteen monet sävyt myös näkyvät tanssiessamme yhdessä. Saanan opetus on hyvää ja konkreettista. Lisäksi hän kuuntelee toiveita ja hioo asteittain tanssitaitoa eteenpäin. Tanssi tyhjentää hyvin mielen ja paritanssi erityisesti, kun ei voi vain keskittyä itseen vaan toisen kehon kuuntelu on hyvin olennaisessa osassa.

- Pauliina & Kaitsu

Saana lähti toteuttamaan meidän hulluttelevaa häätanssiprojektia ihanalla energialla ja loi yhdessä meidän kanssamme mieleenpainuvan, heittäytyvän ja erilaisen häätanssin. Halusimme tanssin, joka kuvastaa meitä, meidän luonteita ja sitä, miten hauskaa meillä on toisemme kanssa. Juuri sellaisen koreografian Saana onnistui luomaan meille ja rakastimme jokaista hetkeä tällä tanssimatkalla. Lämpimästi suosittelemme Saanaa jokaiselle, joka haluaa laadukasta, aidosti kohtaavaa, energistä ja lämmintä ohjausta rautaiselta ammattilaiselta! Saana tartutti meihin tanssikipinän, joka ei sammunut tämän tanssiprojektin jälkeen vaan jatkuu yhteisen harrastuksen parissa edelleen. Olemme Saana ikuisesti kiitollisia sinulle!

- Suvi & Otto

Ota yhteyttä

Kauppatori 1

05800 HYVINKÄÄ

Puhelin

(+358) 414382038

Sähköposti

saana@saanaemilija.fi