Ohjelmapalvelut

 Ohjelma- ja tapahtumatuotantoa

WILDA DANCE CREW – Latinalaistanssi energiaa tapahtumiin tai juhliin

Wilda Dance Crew on 15 upean ja monilahjakkaan tanssijattaren esiintyvä tanssiryhmä, jonka näyttävä noin 10 minuutin show pitää sisällään 5 täysin erilaista tanssinumeroa. Show on latinalaistanssi pohjainen ja musiikeissa kuullaan suosikkeja vuosien takaa sekä tämän päivän hittejä.

Show sopii viihdyttämään tapahtumia ja juhlatilaisuuksia ja tarvittaessa on mahdollista räätälöidä myös teematuotanto, juuri sinun juhliisi sopivaksi.

Lattari Show 399 € (Hyvinkää ja lähialueet) + matkakorvaukset yli 20 km matkoissa

POLTTARITUNNIT

Polttarien supersuosittu ohjelmanumero on koko porukan yhteinen TANSSITUNTI!

Iloisia & naisellisia lattareita, tuolitanssia, villiä twerkkiä, barrea tai ehkäpä burleskia. Räätälöidään teidän näköisenne polttaritunti ja pidetään se täällä Wildalla, tai teille sopivassa paikassa ulkona. Opettajamme nostavat tunnelman kattoon ja rohkaisevat kaikkia juhlijoita heittäytymään mukaan.

Polttaritunnit kesto max. 55min:

120€ (4-9hlöä )

160€ (10-20hlöä)

Hinnat sisältävät alvn.

TYKY & TYHY PÄIVÄT WILDALLA

Työkyvyn ylläpito on jokaisen työnantajan mielestä kannattava sijoitus, siksi haluamme Wildalla tarjota yrityksille sekä tapahtumaluonteista, että jatkuvaa toimintaa työntekijöille.

Työporukan tarpeisiin räätälöidyt TYKY & TYHY päivät, tai viikoittaiset ryhmät voivat sisältää ohjattua liikuntaa, tanssia, rentoutumista, luentoja tai yksilöllisempiä testauksia ja ohjauksia. Ohjaajana toimii aina alan ammattilainen ja jokainen ryhmä kohdataan yksilöllisesti ja heidän tarpeensa huomioon ottaen.

 

Kysy tarjousta räätälöidystä tyky & tyhy toiminnasta

saana@saanaemilija.fi

Kertaluontoiset yksityistunnit ryhmille: 120€ (4-10 hlöä)

160€ (10-20 hlöä)

Hinnat sisältävät alv:n.

YKSITYISTUNNIT PAREILLE JA YKSILÖILLE

Opettajamme antavat aikataulujensa puitteissa yksityistunteja pareille ja yksilöille. Haluatko kehittyä teknisesti, oppia uusia lajeja tehokkaasti tai panostaa sinun ja puolisosi yhteiseen aikaan tanssien.

Kysy lisätietoja yksityistunneista saana@saanaemilija.fi

HÄÄTANSSI

Unohtumaton häätanssi sinulle ja rakkaallesi?

Hääpäivä ja kaikki sen ympärillä on ainutlaatuista ja myös jännittävää aikaa. Häätanssin, on se sitten perinteinen häävalssi tai jotakin persoonallisesti teille sopivaa, on monelle tärkeä osa onnistunutta ja koskettavaa juhlaa. Yhteinen matka häätanssin valmistelussa voi tuottaa harmaita hiuksia, joten anna minun auttaa teitä. Rakennetaan tanssista kokonaisuus, jota muistelette rakkaudella vielä pitkään.

5 x Häätanssi kokonaisuus

Sisältää 5x45min mittaista henkilökohtaista tanssituntia sekä 20-30min suunnittelu-, tutustumis- ja alkukartoitus tuokion.

255€ / Laskutus mahdollinen yhdessä tai kahdessa erässä

3 x Häätanssi kokonaisuus

Sisältää 3x45min mittaista henkilökohtaista tanssituntia sekä 20-30min suunnittelu-, tutustumis- ja alkukartoitus tuokion.

179€/ Laskutus yhdessä erässä

Yhteydenotot: saana@saanaemilija.fi

 

LASTEN TANSSISYNTTÄRIT

Hauskat & vauhdikkaat tanssisynttärit Studio Wildalla.

Synttäripaketti sisältää ohjatun aktiviteetin,  tanssitunnin muodossa, herkut sekä sankarin + 10 vierasta. (Lisähenkilö 10€/hlö)

Synttärijuhlat sopivat 6 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille.

Herkut: mehu/limu, karkkia, keksiä ja sipsiä.

Ilmoitathan varauksen yhteydessä mahdolliset allergiat sekä tuotteko omia herkkuja (esim. syntymäpäiväkakku).

60 MIN synttäripaketti 159€

90 MIN synttäripaketti 179€

VARAUKSET S.POSTILLA:

saana@saanaemilija.fi

 

Mitä asiakkaamme kertovat meistä

Saanan tanssitunteja ympäröi hänen olemuksellaan luoma positiivinen energia, joka tarttuu itseenkin! Tanssimisessa parasta on ollut, kun olen päässyt kehittämään itseäni. Tunneille on ollut aina mieluista mennä😍

- Anette

Olemme käyneet Saanan paritanssiopetuksessa. Olemme opetelleet 13 eri paritanssia. Olemme saaneet viettää yhdessä pariskuntana aikaa yhteisen harrastuksen parissa. Lisäksi olemme syventäneet tuntemusta toisistamme yhteisen liikkeen avulla. Parisuhteen monet sävyt myös näkyvät tanssiessamme yhdessä. Saanan opetus on hyvää ja konkreettista. Lisäksi hän kuuntelee toiveita ja hioo asteittain tanssitaitoa eteenpäin. Tanssi tyhjentää hyvin mielen ja paritanssi erityisesti, kun ei voi vain keskittyä itseen vaan toisen kehon kuuntelu on hyvin olennaisessa osassa.

- Pauliina & Kaitsu

Saana lähti toteuttamaan meidän hulluttelevaa häätanssiprojektia ihanalla energialla ja loi yhdessä meidän kanssamme mieleenpainuvan, heittäytyvän ja erilaisen häätanssin. Halusimme tanssin, joka kuvastaa meitä, meidän luonteita ja sitä, miten hauskaa meillä on toisemme kanssa. Juuri sellaisen koreografian Saana onnistui luomaan meille ja rakastimme jokaista hetkeä tällä tanssimatkalla. Lämpimästi suosittelemme Saanaa jokaiselle, joka haluaa laadukasta, aidosti kohtaavaa, energistä ja lämmintä ohjausta rautaiselta ammattilaiselta! Saana tartutti meihin tanssikipinän, joka ei sammunut tämän tanssiprojektin jälkeen vaan jatkuu yhteisen harrastuksen parissa edelleen. Olemme Saana ikuisesti kiitollisia sinulle!

- Suvi & Otto

Ota yhteyttä

Kauppatori 1

05800 HYVINKÄÄ

Puhelin

(+358) 414382038

Sähköposti

saana@saanaemilija.fi