Lyhytkurssit

Tulevat lyhytkurssit

Viikkotuntien lisäksi tarjoamme ympärivuoden erilaisia 4 lyhytkursseja ja workshoppeja. Haluamme kehittää paikallista workshop kulttuuria ja luoda liikunta- ja tanssikurssi mahdollisuuksia myös heille, jotka eivät pysty tai halua harrastaa viikkotunti tyylillä. Tältä sivulta löydät lisätietoja kurssista sekä ilmoittautumis- ja maksulinkin.

Studio Wilda Saana.

KESKIVIIKKO:

4 VIIKON VAHTUVAT ALKEISKURSSIT

 4 viikon teema- & alkeiskursseilla pääset helposti aloittamaan uuden harrastuksen tai tutustumaan sinulle uuteen lajiin.
TUOLITANSSIN ALKEET  
Tuolitanssi on noussut suureen suosioon ja nyt pääset tutustumaan lajiin alkeiskurssin kautta. Et tarvitse aijempaa kokemusta lajista tai tanssitaustaa muutenkaan. 

KE  KLO 18-19 aikavälillä 10.1.-31.1.2024

Opettajana Tiitu Peltovuori

Tanssin alkeiskurssi

TORSTAI:

4 VIIKON VAHTUVAT TEEMAKURSSIT

4 viikon teemakurssilla pääset helposti aloittamaan uuden harrastuksen tai tutustumaan sinulle uuteen lajiin.
Teema kurssit ovat tasoltaan alkeet tai avoin, eli mukaan mahtuu monen tasoisia tanssijoita. 
Teema tunnille voit osallistua jäsenyys-, anytime kortilla sekä 10-kortilla tai voit ostaa kurssikokonaisuuden verkkokaupasta. 
SHUFFLE ALKEET
4 viikon alkeiskursseilla pääset helposti aloittamaan uuden harrastuksen tai kokeilemaan olisiko super suosittu SHUFFLE sun juttu. 
4 vk alkeiskurssilla opit Shufflen peruskuviot rauhalliseen tempoon, jonka jälkeen pääset halutessasi jatkamaan viikkotunneille.

To Klo 19.30 aikavälillä 11.1.-1.2.2024

Opettajana Jenna Lintu

4 vk kurssien hinta 54,90€

Tanssin alkeiskurssi

TIISTAI:

6-8 VIIKON VAHTUVAT TEEMAKURSSIT

Vuoden 2024 alusta myös tiistai illoista löytyy vaihtuva kurssikokonaisuus. Tiistaissa kurssit ovat 6-8 viikon jaksoissa ja mukana ensikertaa myös paritanssi lajeja, joita Wildalta on kovasti toivottu.
PARILATTARI Alkeet 6 viikkoa
Kivaa tekemistä yhdessä puolison tai kaverin kanssa? 
Parilattarien alkeiskurssilla opit tanssimaan mukaansatempaavia lattaritansseja, oman parin kanssa. Samalla opit paritanssin pelisääntöjä sekä jotain uutta itsestäsi ja partneristasi. 

Ti Klo 18.30-19.30 aikavälillä 9.1.-13.2.2024

Opettajana Saana Syrjämäki

Hinta: 6 vk kurssit = 74,90€

8 vk kurssit = 94,90€

 Haluaisitko tulla pitämään workshoppia Studio Wildalle?

Tai onko sinulle toivekurssi…

Ota rohkeasti yhteyttä saana@saanaemilija.fi niin jutellaan lisää.

 

Mitä asiakkaamme kertovat meistä

Saanan tanssitunteja ympäröi hänen olemuksellaan luoma positiivinen energia, joka tarttuu itseenkin! Tanssimisessa parasta on ollut, kun olen päässyt kehittämään itseäni. Tunneille on ollut aina mieluista mennä😍

- Anette

Olemme käyneet Saanan paritanssiopetuksessa. Olemme opetelleet 13 eri paritanssia. Olemme saaneet viettää yhdessä pariskuntana aikaa yhteisen harrastuksen parissa. Lisäksi olemme syventäneet tuntemusta toisistamme yhteisen liikkeen avulla. Parisuhteen monet sävyt myös näkyvät tanssiessamme yhdessä. Saanan opetus on hyvää ja konkreettista. Lisäksi hän kuuntelee toiveita ja hioo asteittain tanssitaitoa eteenpäin. Tanssi tyhjentää hyvin mielen ja paritanssi erityisesti, kun ei voi vain keskittyä itseen vaan toisen kehon kuuntelu on hyvin olennaisessa osassa.

- Pauliina & Kaitsu

Saana lähti toteuttamaan meidän hulluttelevaa häätanssiprojektia ihanalla energialla ja loi yhdessä meidän kanssamme mieleenpainuvan, heittäytyvän ja erilaisen häätanssin. Halusimme tanssin, joka kuvastaa meitä, meidän luonteita ja sitä, miten hauskaa meillä on toisemme kanssa. Juuri sellaisen koreografian Saana onnistui luomaan meille ja rakastimme jokaista hetkeä tällä tanssimatkalla. Lämpimästi suosittelemme Saanaa jokaiselle, joka haluaa laadukasta, aidosti kohtaavaa, energistä ja lämmintä ohjausta rautaiselta ammattilaiselta! Saana tartutti meihin tanssikipinän, joka ei sammunut tämän tanssiprojektin jälkeen vaan jatkuu yhteisen harrastuksen parissa edelleen. Olemme Saana ikuisesti kiitollisia sinulle!

- Suvi & Otto

Ota yhteyttä

Kauppatori 1

05800 HYVINKÄÄ

Puhelin

(+358) 414382038

Sähköposti

saana@saanaemilija.fi