Lyhytkurssit

Tulevat lyhytkurssit

Viikkotuntien lisäksi tarjoamme ympärivuoden erilaisia 4 lyhytkursseja ja workshoppeja. Haluamme kehittää paikallista workshop kulttuuria ja luoda liikunta- ja tanssikurssi mahdollisuuksia myös heille, jotka eivät pysty tai halua harrastaa viikkotunti tyylillä. Tältä sivulta löydät lisätietoja kurssista sekä ilmoittautumis- ja maksulinkin.

Studio Wilda Saana.

KESKIVIIKKO:

4 VIIKON VAHTUVAT ALKEISKURSSIT

 4 viikon teema- & alkeiskursseilla pääset helposti aloittamaan uuden harrastuksen tai tutustumaan sinulle uuteen lajiin.
TUOLITANSSI ALKEIS/JATKO
Tuolitanssi on noussut suureen suosioon ja nyt pääset ensikertaa tuoltanssin alkeisjatko kurssille mukaan. Tällä tunnilla vahvistat osaamistasi alkeiskurssin jälkeen, rauhallisella mutta etenevällä tavalla. 
Tämä kurssi sopii myös sinulle, joka olet kiinnostunut tuolitanssista ja sinulle on jo hieman tanssitaustaa muista lajeista.

KE  KLO 18-19 aikavälillä 7.2.-6.3.2024

Huom ei tuntia hiihtoloma viikolla 8

Opettajana inspiroiva Tiitu Peltovuori

Studio Wilda Jenna Lintu

SHUFFLEN 8 VIIKON ALKEISJATKOKURSSI

Kurssi sopii alkeiskurssin tai alkeet workshopin käyneille. Tunneilla harjoitellaan lisää shuffletanssin askeleita ja tehdään koreografiota.

Ma Klo 19-20 aikavälillä 12.2-1.4.

Opettajana Jenna Lintu

Hinta: 110€

Tanssin alkeiskurssi

TORSTAI:

4 VIIKON VAHTUVAT TEEMAKURSSIT

4 viikon teemakurssilla pääset helposti aloittamaan uuden harrastuksen tai tutustumaan sinulle uuteen lajiin.
Teema kurssit ovat tasoltaan alkeet tai avoin, eli mukaan mahtuu monen tasoisia tanssijoita. 
Teema tunnille voit osallistua jäsenyys-, anytime kortilla sekä 10-kortilla tai voit ostaa kurssikokonaisuuden verkkokaupasta. 
TANSSI & NÄYTTELE – teemakurssi
 Jaana tutustuttaa sinut hauskalla tavalla tanssin ja teatterin maailmaan. Jokaisella kurssikerralla on oma teema, jonka ympärille kerta rakentuu. 
Kurssi ei vaadi aikaisempaa kokemusta näyttelemisestä tai tanssista, ainoastaan avointa ja innokasta mieltä.

To Klo 19.30 aikavälillä 8.2.-7.3. (Ei tuntia viikolla 8)

Opettajana Jaana Nordman

4 vk kurssien hinta 59,90€ / 75min 

Tanssin alkeiskurssi

TIISTAI:

6-8 VIIKON VAHTUVAT TEEMAKURSSIT

Vuoden 2024 alusta myös tiistai illoista löytyy vaihtuva kurssikokonaisuus. Tiistaissa kurssit ovat 6-8 viikon jaksoissa ja mukana ensikertaa myös paritanssi lajeja, joita Wildalta on kovasti toivottu.
PARILATTARI Alkeet 6 viikkoa
Kivaa tekemistä yhdessä puolison tai kaverin kanssa? 
Parilattarien alkeiskurssilla opit tanssimaan mukaansatempaavia lattaritansseja, oman parin kanssa. Samalla opit paritanssin pelisääntöjä sekä jotain uutta itsestäsi ja partneristasi. 

Ti Klo 18.30-19.30 aikavälillä 9.1.-13.2.2024

Opettajana Saana Syrjämäki

Hinta: 6 vk kurssit = 74,90€

8 vk kurssit = 94,90€

 Haluaisitko tulla pitämään workshoppia Studio Wildalle?

Tai onko sinulle toivekurssi…

Ota rohkeasti yhteyttä saana@saanaemilija.fi niin jutellaan lisää.

 

Mitä asiakkaamme kertovat meistä

Saanan tanssitunteja ympäröi hänen olemuksellaan luoma positiivinen energia, joka tarttuu itseenkin! Tanssimisessa parasta on ollut, kun olen päässyt kehittämään itseäni. Tunneille on ollut aina mieluista mennä😍

- Anette

Olemme käyneet Saanan paritanssiopetuksessa. Olemme opetelleet 13 eri paritanssia. Olemme saaneet viettää yhdessä pariskuntana aikaa yhteisen harrastuksen parissa. Lisäksi olemme syventäneet tuntemusta toisistamme yhteisen liikkeen avulla. Parisuhteen monet sävyt myös näkyvät tanssiessamme yhdessä. Saanan opetus on hyvää ja konkreettista. Lisäksi hän kuuntelee toiveita ja hioo asteittain tanssitaitoa eteenpäin. Tanssi tyhjentää hyvin mielen ja paritanssi erityisesti, kun ei voi vain keskittyä itseen vaan toisen kehon kuuntelu on hyvin olennaisessa osassa.

- Pauliina & Kaitsu

Saana lähti toteuttamaan meidän hulluttelevaa häätanssiprojektia ihanalla energialla ja loi yhdessä meidän kanssamme mieleenpainuvan, heittäytyvän ja erilaisen häätanssin. Halusimme tanssin, joka kuvastaa meitä, meidän luonteita ja sitä, miten hauskaa meillä on toisemme kanssa. Juuri sellaisen koreografian Saana onnistui luomaan meille ja rakastimme jokaista hetkeä tällä tanssimatkalla. Lämpimästi suosittelemme Saanaa jokaiselle, joka haluaa laadukasta, aidosti kohtaavaa, energistä ja lämmintä ohjausta rautaiselta ammattilaiselta! Saana tartutti meihin tanssikipinän, joka ei sammunut tämän tanssiprojektin jälkeen vaan jatkuu yhteisen harrastuksen parissa edelleen. Olemme Saana ikuisesti kiitollisia sinulle!

- Suvi & Otto

Ota yhteyttä

Kauppatori 1

05800 HYVINKÄÄ

Puhelin

(+358) 414382038

Sähköposti

saana@saanaemilija.fi