Ryhmäliikunta

Hyvinvointia keholle ja mielelle!

Tervetuloa mukaan Sudio Wildan monipuolisille ryhäliikuntatunneille!
Modernit salit sekä ammattitaitoiset ohjaajat odottavat sinua. Meillä liikut turvallisesti, omalla kuntotasollasi ja mikä parasta, mukavassa & energisessä porukassa. Laajan tuntivalikoiman lisäksi käytössäsi on virtuaalitunteja, joita pääset hyödyntämään salien ollessa vapaana.

Osa tunneistamme myös Live-streamataan, joten pääset osallistumaan tunneillemme mistä tahansa sinulle parhaiten sopii. Live-stream tunnit on merkitty varausjärjestelmässä ”+Stream” merkillä.

Meille tärkeitä arvoja ryhmäliikunnassa:

  • Asiakaslähtöisyys & Turvallisuus
  • Vapaus – Käy silloin kun sinulle parhaiten sopii!
  • Hyvinvoinnin & terveyden edistäminen
Studio Wildasta löytyy kaikille jotain❣️ Monipuolinen tarjonta niin tanssi- kuin ryhmäliikuntapuolella, huippuohjaajat, modernit tilat ja samoissa tiloissa myös paljon muita (mm.) hyvinvointialan toimijoita.👌💪🏼
Tunteja on aamuin sekä illoin, ”vauvasta vaariin” ja kaikille siltä väliltä. 😍🥳
Mahtavaa on myös, että Wildassa oikeasti asiakkaan ääni pääsee kuuluviin ja jokainen pääsee vaikuttamaan, sekä asiakaspalvelu on supertasoa. ✨
Wildalle voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Myös millä vain mielialalla, mutta vain jos haluat keveämmän askeleen ja kohonneen moodin❣️😉😍✅ Kantsii testata, jos et usko💪🏼
Ihanaa, että tämmönen mesta löytyy Hyvinkäältä❣️
En voi muuta kuin suositella 💯😍
5/5
Mira

Ryhmäliikunta & tanssi

WILDA & TITAN24 RYHMÄLIIKUNTA OVAT NYT YHTÄ

Asiakkaanamme sinun on mahdollista varata paikkasi ryhmäliikuntatunneilta etukäteen. Alta löydät painikkeen ”varaa tunteja” ja rekistreröityneenä käyttäjänä pääset syöttämään sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, jonka jälkeen pääset ilmoittautumaan.

Huomioithan että tunteja voi varata aikaisintaan kaksi viikkoa ennen tuntia ja enintään 15 tuntia kerrallaan.

Tunnin peruutus tulee tehdä viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Muistathan myös vahvistaa varauksesi tunnille.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää rekisteröitymisestä, kirjautumisesta, tuntien varaamisesta tai ryhmäliikunnastamme yleensä, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai tule käymään paikan päällä!

Ryhmäliikunnan tuntivalikoima

Tanssilliset tunnit

Tanssilliset tuntimme nostattavat pintaan hien ja huulille hymyn. Kokeile rohkeasti ja löydä suosikkisi.

 

LatinMix

Kuumia lattarirytmejä ja energistä menoa! 

LatinMix tunnilla tanssitaan ryhmäliikunnan hengessä latinalaistansseja kuten salsa, samba ja bachata. Tunnilla tehdään pilke silmäkulmassa lajien koreografioita ja helppoja tekniikka harjoituksia.

Tunti sisältää tanssillisen alkulämmittelyn sekä lyhyen loppuvenyttelyn. Suosittelemme kaikille tanssin ystäville.

 

HitMix

Hauska, helppo ja hikinen eli HitMix!

Tanssillista jumppaa uusien ja vanhojen hittibiisien tahtiin. Tunti sopii hyvin lihaskuntotunnin tai salitreenin lämmittelyksi, mutta toimii hyvin myös sellaisenaan.

Tunti voi sisältää hyppyjä, mutta niille aina tarjolla vaihtoehtoliike, tästä tunnista on hyvä aloittaa.

Lavis

Lavis eli lavatanssijumppa on mukaansatempaava suomalainen ryhmäliikunta innovaatio. 

Lavis tunnilla heittäydytään lavatanssien tunnelmaan ja tanssitaan lajeja laidasta laitaan, yhdistäen niihin jumppaa tai lihaskuntoliikkeitä omaa kehonpainoa käyttäen. Piristävä ja hikinen tunti!

Tunti sisältää tanssillisen alkulämmittelyn ja palauttelun.

Zumba

Zumba on tanssillinen tunti jossa musiikki perustuu latinorytmeihin. Tunnilla tehtävät tanssiaskeleet perustuvat erilaisiin tanssimuotoihin.

Tämä hauska ja energinen tunti tempaa mukaansa jokaisen ja nostaa sykkeen hyvillä rytmeillään ja askelsarjoilla.

Tunti aloitetaan aina alkulämmittelystä ja tunnilla teemat ja tanssityylit vaihtuvat kappaleittain. Hyvä, iloinen ja energinen olo on tämän tunnin jälkeen taattu!

Mama & Baby Dance
Äitien ja vauvojen oma tanssitunti.
Kietaise vauva liinaan, nappaa kantoreppuun, pidä sylissä tai anna hänen touhuta omiaan sillä aikaa kun sinä tanssit.
Tunti sisältää lyhyen tutustumisen, alkulämmittelyn ja tanssiosuuden, vaihtelevan musiikin tahtiin sekä pienen palauttelun. 
Tunti sisältää helppoja askelsarjoja ja se tekee hyvää keholle ja mielelle.
Mama & Baby tunneille voit osallistua kaikilla ryhmäliikuntakorteilla tai ostaa tunnit 4viikon jaksoissa hintaan 29,90/4vk verkkokaupastamme.
ReMix - UUTUUS KESÄ23!

ReMix on hauska ja hikinen, tanssia ja lihaskuntoa yhdistävä ryhmäliikuntatunti, jossa helpot tanssilliset askelsarjat ja tehokkaat lihaskuntoliikkeet vuorottelevat.

Tanssi osuuksissa voivat vaihdella lattarirytmit, hittibiisit tai ikivihreät suosikit ja tanssien väliin yhdistetään tehokkaita lihaskuntoliikkeita omalla kehonpainolla tai esim. käsipainoilla ja kahvakuulalla.

ReMixiin saat ensikosketuksen Wildalla kesällä 2023!

Lihaskuntotunnit

Lihaskuntotunneista löydät tehokkaat klassikkotunnit, joilla ylläpidät ja kehität lihaskuntoa.

 

RVP

RVP on tehokas lihaskuntopainotteinen ”täsmätunti” reisille, vatsalle ja pakaroille. Tunti alkaa selkeällä alkulämmittelyllä.

Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Lopuksi lyhyet, noin 5 minuutin venyttelyt.

Välineinä käytetään mm. voimatankoja ja step -lautaa. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville.

Pump

Klassikko tunti PUMP on musiikkia myötäilevä lihaskuntotunti, jolla treenaat kuntotasoosi sopivilla painoilla. 

Välineinä käytetään levytankoa ja käsipainoja.

Tuntirunko on suunniteltu loogiseksi ja fysiologisesti järkeväksi kokonaisuudeksi. Ei sisällä hyppyjä tai askelsarjoja.

Käsipainojumppa

Koko kehon lihaskuntojumppa käsipainoja ja jumppamatto hyödyntäen.

Tunti sisältää tehokkaita yhdistelmäliikkeitä ylä- ja keskivartalolle. Tunti sopii kaikille ja sen voi hyvin yhdistää joko syketuntiin (esim.hitmix) tai RVP-tuntiin. Lopuksi kevyet venyttelyt.

Kuntojumppa

Lihaskuntoa ja liikettä yhdistävä matalan kynnyksen jumppa, jossa jokainen pystyy treenaamaan omalla tasollaan. 

Tunti pitää sisällään alkulämmittelyn. lihaskunto osuuden oman kehon painolla sekä välineillä + loppu palauttelun. 

Suosittelemme kuntojumppaa myös Helppo Startti tuotteen liikkujille.

 

Barre
Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto eikä syyttä; se on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuloksia syntyy nopeasti.
Jos kaipaat monipuolista ja innostavaa treeniä, joka vahvistaa etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa, barre on sinua varten. 
Barre kehittää kestävyysvoimaa ja sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset. Tunnilta saat mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon!
Ohjaajamme ovat Barre Academyn kouluttamia ja tunti ei sisällä askelsarjoja tai hyppyjä.
Barre on tanssillisia lihaskuntotreeniä!

Kehonhuoltotunnit

Rakasta kehoasi ja huolla kehoasi kiireisen arjen keskellä. Kehonhuoltotunneilla huomaat huoltavasi myös mieltä.

Yin & Yang Jooga

Yin & Yang -joogaharjoitus yhdistää kehoa ja mieltä huoltavaa lempeää joogaa (yin) ja dynaamisempaa ja vahvistavaa joogaa (yang).

Harjoitus tehdään omaa kehoa kuunnellen ja tärkeämpää on se miltä joogasennot tuntuvat kehossa, kuin se miltä ne näyttävät.

Yin & Yang -jooga sopii kaikille. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita.

Core

Core tunnilla nimensä mukaisesti keskitytään kehon keskustaan. Selkäranka, sekä sen ympärillä olevat lihakset saavat aktivaatiota, liikettä ja rentoutusta. 

Tunti sisältää alkulämmittelyn, jokaisen omaan taitotasoon sopivan lihaskunto osuuden sekä palauttavan ja rentouttavan lopetuksen.

Tunnilla voidaan käyttää erilaisia välineitä sekä jumppamattoa.

 

Kehonhuolto

Perinteinen kehonhuoltotunti pitää sisällään monipuolisen kokonaisuuden keholle tärkeää liikettä. 

Tunti sisältää kerrasta riippuen esim, aktiivisia ja passiivisia venyttelyjä, putkirullausta tai kehoa avaavia liikkeitä.

Tämä tunti on helppo yhdistää muihin tunteihin ja se takaa paremman palautumisen kovemmastakin treenistä.

Aamujooga

Aamun joogatunneilla tehdään lempeitä kehoa herätteleviä harjoituksia, jotka avaavat ja vetristävät sekä vahvistavat kehon eri kudoksia. Liikkeitä tehdään rauhallisen hengityksen tahdissa, mikä lisää tietoista läsnäoloa vallitsevassa hetkessä.

Aamuharjoituksen avulla pääset laskeutumaan itsesi äärelle ja saat aloittaa päiväsi selkeämmällä mielellä tunnustellen, mitä kaipaat tulevalta päivältä. Aamujoogan harjoitukset sopivat kaikille aiemmasta joogakokemuksesta riippumatta.

Spinning

Sisäpyöräily eli spinning. Löydät viikkokalenterista erilaisilla teemoilla varustetut tunnit, joista voit valita omasi.

Fatburner Spin

FatBurner on sisäpyöräilytunti, jossa treenataan nopeutta,voimaa ja kestävyyttä.

Tunti sisältää alkulämmittelyn, jonka jälkeen joka toinen kappale poljetaan omilla maksimitehoilla ja toinen kappale tasaillaan sykkeitä ja otetaan rauhallisemmin.

HIIT-harjoittelun väitetään polttavan tehokkaammin rasvaa kuin matalatehoisen harjoittelun. Yksi syy tehokkaaseen rasvanpolttoon on EPOC, eli harjoituksen jälkeinen ylimääräinen hapenkulutus. Treenin jälkeen elimistö kärsii happivajeesta.

Harjoittelun aikana ja sen lopettamisen jälkeen keho kuluttaa happea suurella teholla, ja elimistön täytyy tehdä töitä kuroakseen happivaje umpeen.

Kehon työskentely vaatii energiaa, mikä puolestaan tarkoittaa kalorien palamista. EPOC-efekti on suurimmillaan HIIT-treenin jälkeen, jolloin kaloreitakin palaa tehokkaasti.

Kovatehoisella tunnlla jokainen voi löytää oman maksimitehonsa ja haastaa itsensä.

 

Basic Spinning

Basic Spin on matalan kynnyksen spinningtunti. Jos olet kiinnostunut Spinnigistä, tältä tunnilta on hyvä aloittaa! Jos olet kokenut pyöräilijä, voit polkea harjoituksen oman kuntotasosi mukaan myös raskaampana. 

Basic tunnilla pääset parantamaan peruskuntoasi ja keittämään hapenottokykyä. samalla kun jalkojen isot lihakset tekevät töitä.

Tunnin alussa käydään läpi pyörien säädöt ja ohjaajat neuvovat mielellään kaikissa kysymyksissä, joita mieleesi tulee.

 

Power Spinning

Power Spin on tehokas ohjaajansa,  näköinen spinningtunti, joka on kestoltaan 45-55min.

Erilaiset tehokkaat osuudet vaihtelevat tunnin aikana, mutta jokainen treenaa oman kuntotasonsa mukaisesti.

Tällä tunnilla kehität perus- ja vauhtikestävyys ominaisuuksia ja saat hyvän hien päälle, halutessasi pääset haastamaan itseäsi. 

 

Syketunnit

Syke tunneilla otat itsestäsi irti hieman enemmän, kehität hapenottokykyä sekä kestävyyttä ja kulutat energiaa. 

BODYCOMBAT
Les Mills -sarjan yksi suosituimmista tunneista BODYCOMBAT löytyy Wildalta.
Tunnin treeni koostuu taistelu- ja itsepuolustuslajeista tutuista lyönneistä ja potkuista. Tällä tunnilla nostat sykettä ja vahvista kehoa monipuolisesta ja haastat itseäsi sopivasti.
Tunnilla tehdään myös lyhyet, tehokkaat lihaskuntosarjat, jotka yhdessä loppujäähdyttelyn kanssa viimeistelevät taistelutreenin.
TABATA

TABATA on tehokas treeni, jossa ideana on tehdä neljän minuutin työjaksoja. 

Liikkeitä tehdään täydellä teholla 8 x 20 sekuntia.

Välissä aina 10 sekunnin tauko. 30 minuutin harjoituksessa ehtii tehdä 5 työjaksoa niin, että jokaisen jakson välissä on 1 min. palautumisaika. Välineinä käytetään omaa kehonpainoa, steppilautaa, pumppi tankoa ja irtokiekkoja sekä mattoa riippuen aina ohjelmasta.

TABATA on siis täydellinen treeni niille, jotka haluavat saada itsestään paljon irti lyhyessä ajassa. Mikä parasta niin kaikki liikkeet tehdään aina omaan tahtiin, joten voit helposti muokata tunnin tehoja itsellesi sopiviksi. Mutta jos haluat haastaa itsesi ja mennä mukavuusalueen ulkopuolelle niin tällä tunnilla se onnistuu.

 

HIIT

Hiit on koko vartalon tehokas treeni joka lisää ketteryyttä, koordinaatiota, lihasvoimaa ja kestävyyttä.

Tunnilla tehdään vaihtelevasti sykettä nostavia ja lihaskuntoliikkeitä intervallityyppisesti. Liikkeet tehdään oman kehonpainolla sekä lisäpainoa (kahvakuula/levypaino) käyttäen. Tunnin tavoitteena sykekunnon koheneminen, kehonhallinnan ja kehonhahmotuksen lisääntyminen sekä liikkuvuuden, ketteryyden ja lihaskestävyyden parantaminen. Tämä kovatehoinen tunti sopii kaikille!

VAIHTUVAT TUNNIT PERJANTAISIN 17.30->

PERJANTAI ILLASSA NAUTITAAN VAIHTUVISTA TEEMATUNNEISTA SYKSYN 2023 AJAN.

HUIPPUOHJAAJAMME IIDA, KIRSI, JOHANNA JA SAANA TOIVOTTAVAT SINUT TERVETULLEIKSI HAUSKOILLE, HIKISILLE JA PALAUTTAVILLE TUNNEILLE. 

NÄITÄ TUNTEJA EI KANNATA JÄTTÄÄ KOKEILEMATTA JA MUISTATHAN, ETTÄ PERJANTAIN VAIHTUVALLE TUNNILLE VOIT KUTSUA KAVERIN MUKAAN, VAIKKA JOKA KERTA. 

Mitä asiakkaamme kertovat meistä

Saanan tanssitunteja ympäröi hänen olemuksellaan luoma positiivinen energia, joka tarttuu itseenkin! Tanssimisessa parasta on ollut, kun olen päässyt kehittämään itseäni. Tunneille on ollut aina mieluista mennä😍

- Anette

Olemme käyneet Saanan paritanssiopetuksessa. Olemme opetelleet 13 eri paritanssia. Olemme saaneet viettää yhdessä pariskuntana aikaa yhteisen harrastuksen parissa. Lisäksi olemme syventäneet tuntemusta toisistamme yhteisen liikkeen avulla. Parisuhteen monet sävyt myös näkyvät tanssiessamme yhdessä. Saanan opetus on hyvää ja konkreettista. Lisäksi hän kuuntelee toiveita ja hioo asteittain tanssitaitoa eteenpäin. Tanssi tyhjentää hyvin mielen ja paritanssi erityisesti, kun ei voi vain keskittyä itseen vaan toisen kehon kuuntelu on hyvin olennaisessa osassa.

- Pauliina & Kaitsu

Saana lähti toteuttamaan meidän hulluttelevaa häätanssiprojektia ihanalla energialla ja loi yhdessä meidän kanssamme mieleenpainuvan, heittäytyvän ja erilaisen häätanssin. Halusimme tanssin, joka kuvastaa meitä, meidän luonteita ja sitä, miten hauskaa meillä on toisemme kanssa. Juuri sellaisen koreografian Saana onnistui luomaan meille ja rakastimme jokaista hetkeä tällä tanssimatkalla. Lämpimästi suosittelemme Saanaa jokaiselle, joka haluaa laadukasta, aidosti kohtaavaa, energistä ja lämmintä ohjausta rautaiselta ammattilaiselta! Saana tartutti meihin tanssikipinän, joka ei sammunut tämän tanssiprojektin jälkeen vaan jatkuu yhteisen harrastuksen parissa edelleen. Olemme Saana ikuisesti kiitollisia sinulle!

- Suvi & Otto

Ota yhteyttä

Kauppatori 1

05800 HYVINKÄÄ

Puhelin

(+358) 414382038

Sähköposti

saana@saanaemilija.fi