Lapset & Nuoret

Tanssitunteja hauskalla, inspiroivalla ja tasa-arvoisella tavalla lapsille ja nuorille!

Studio Wildan sydän sykkii tanssille ja elämyksille.

Tarjoamme tanssitunteja sekä lyhytkursseja myös lapsille ja nuorille. Meillä harrastaminen ei tähtää kilpailemiseen.

Ihanat opettajamme haluavat että nautit olostasi ja pitävät huolta siitä, että tunneillamme on turvallinen ilmapiiri harrastaa. Tutustu opettajiin tarkemmin opettajat osiossa.

TANSSIN KEVÄTKAUSI 2024 8.1.-14.5.2024

EI TUNTEJA: Hiihtolomalla VK 8

Meille tärkeitä arvoja lasten & nuorten tanssitunneilla:

  • Yhdenvertaisuus ja luottamus
  • Elämyksellisyys
  • Länsäolo ja kohtaaminen

TikTok Tanssi

TikTok tanssi tunneilla tutustutaan TikTok sovelluksen tanssien saloihin. TikTok on suosittu nuorien keskellä oleva sovellus, jossa esitetään lyhyitä videon pätkiä muun muuassa tanssista.

TikTokkiin on luotu paljon sovelluksen ”omia” tansseja, ja niitä opettelemme tällä tunnilla! Tanssin pätkät ovat kymmenestä sekunnista minuuttiin, joten ne ovat helppoja oppia myös vaikka et olisi ennen tanssinut! Tällä tunnilla sinulla ei tarvitse olla tanssi taustaa, ja saat tulla tälle tunnille sellaisena kuin olet!

Tunnilla tehdään ryhmän tason mukaan useita koreografioita kauden aikana ja halukkaiden kanssa voidaan myös kuvata videoita omaan käyttöön.

PERJANTAISIN:

12-15 V. KLO 16.00

9-11 V. KLO 16.45

Hinta: Kevätkausi / 219€

Ohjaajana Saara Piekkala

Ilmoittautuminen alkaa 7.12.

ELÄMYKSELLINEN SATUTANSSI – 3-6v. 

Mikä olisikaan ihanampaa, kuin tutustua tanssin ihmeelliseen maailmaan sadun keinoin. Elämyksellinen satutanssi vie pienet tanssijat mukanaan tutustumaan mm. keijujen, metsäneläimien ja merirosvojen maailmaan. 

Heittäytyvä ohjaajakaksikko Saana & Tiitu luovat elämyksellisen ja turvallisen tilan

pienille tanssijoilla, saapua paikalle sellaisina kuin ovat.

Huom! Halutessasi voit pukeutua satutanssi tunneille teemojen mukaisesti.,

8 KERRAN KURSSI 

AIKAVÄLILLÄ 28.1.-17.3.2024

HINTA: 3-4v. Ryhmä 75€

5-6v. Ryhmä 90€

Ilmoittautuminen tunneille alkaa 1.1.

Lisätietoja satutanssista: saana@saanaemilija.fi

Opettajat

Tutustu & ihastu Studio Wildan opettajiin.

Saana Emilija

Saana Emilija

Latin Lady

Saana on tanssin monitoiminainen ja Wildan energinen yrittäjä...

Ohjaamisen ja opettamisen lisäksi Saanan voi nähdä Wildalla toimistohommissa, somettamassa tai siivoamassa. Älä milloinkaan epäröi kääntyä hänen puoleensa, jos jokin asia askarruttaa sinua.

Saanan tapaat mm. lattaripohjaisilla tanssitunneilla, ryhmäliikunnassa sekä valmentamassa esiintyvää tanssiryhmää. Koulutustaustaa häneltä löytyy liikunnan, anatomian sekä tanssin parista ja hän rakastaa luoda uutta, eikä pelkää kokeilla villejä ideoita.

Miss Jenny Sparkly

Miss Jenny Sparkly

Burleski Queen

Miss Jenny Sparkly on upea ja näyttävä burleskitaiteilija,

joka hyppäsi mukaan Suomen burleskiskeneen vuonna 2020, kun burleskitanssiryhmä sai houkuteltua sosiaalisen ja uteliaan tanssijan riveihinsä. Ihanien tanssiryhmäläisten lisäksi glitter ja silkkihansikkaat tekivät tehtävänsä ja Jenny oli myyty. Burleski toi tanssin ja ihmisten lisäksi mukanaan sisällön tuottamisen sosiaaliseen mediaan. Miss Jenny Sparkly voisikin tänä päivänä lukea somen ja erityisesti Instagram reels:ien teon yhdeksi harrastuksekseen ja onpa häntä kertaalleen tituleerattu reels-kuningattareksikin.

Ennen kuin Miss Jenny Sparkly sai burleskin kautta alkunsa, on kyseinen tanssija kartuttanut jo pitkän ja monipuolisen tanssitaustan. Yli kahteenkymmeneen harrastusvuoteen on mahtunut tunteja aina baletista showtanssiin ja nykytanssista hiphopiin. Lisäksi noihin vuosiin on mahtunut monia esiintymistä ja useita tanssikisoja aina SM-tasolla saakka. Vasta kuitenkin burleskin myötä Miss Jenny Sparkly myöntää löytäneensä lavakarismansa, oman tyylinsä ja itsevarmuutensa.

Kauniista käsien liikkeistä ja viehkeästä kehonkielestä tunnettu Miss Jenny Sparkly tuo mukanaan iloa, sädehtivää energiaa ja paljon puhetta. Hän haluaa opettajanakin olla huumorintajuinen, kannustava, sensitiivinen ja tasa-arvon puolestapuhuja.

Jenna Lintu

Jenna Lintu

Super Shufflaaja

Jenna on harrastanut shufflea vuodesta 2020...

Hän hurahti tanssityyliin heti ja harjoitteli lähes päivittäin. Jenna on opettanut shufflea keväästä -21 lähtien.

Parasta shufflessa on jatkuva kehitys ja tiivis shuffleyhteisö!

Jennan tunneilla on lupa mokailla ja nauraa itselleen, usein on jalat solmussa hänellä itselläänkin, mutta harjoittelu tekee mestarin! 

Elena G

Elena G

Baletti Bella

Elena "Ellu" on on 22 vuotias tanssija, barreohjaaja sekä pian valmistuva ...

terveydenhoitaja. Tanssi on ollut suuri osa Ellun elämää jo pikkutytöstä asti, päälajeina on ollut klassinen baletti sekä nykytanssi.

Hänelle tärkeitä asioita tanssissa ovat onnistumisen kokemukset, hauskanpito, itsensä ilmaisu ja sopiva haastaminen.

Ellu tarjoaa tunneillaan jokaiselle turvallisen ympäristön oppia ja ilmaista itseään. Hänen tunneilleen olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Karo

Karo

Heels Hottie

Karoliina "Karo" Oksanen on tanssinut jo 20 vuotta eri tanssilajeja...

Vuosien varrelle on mahtunut esim. latinalaistansseja ja
kilpatanssia sekä Commercial ja Heels, joita hän on käynyt säännöllisesti treenaamassa Yhdysvalloissa, Karibialla, Etelä-Koreassa ja useassa Euroopan maassa.

Esiintymiskokemusta löytyy monesta eri ryhmästä Finlandia-talolta, aina New Yorkiin asti.

Opettamisen Karo aloitti vuonna 2010 ensin ryhmäliikunnan ohjaajana ja siirtyi sen jälkeen tanssin pariin.
Karo rakastaa esiintymistä ja tanssin tulkitsemista ja se myös näkyy tunneilla, sillä oppilaat saavat paljon kannustusta.

Koreografiat ovat usein hyvinkin naisellisia ja tunneilla pääsee tanssimaan ja fiilistelemään paljon, kuitenkaan tekniikkaa unohtamatta.

Mitä asiakkaamme kertovat meistä

Saanan tanssitunteja ympäröi hänen olemuksellaan luoma positiivinen energia, joka tarttuu itseenkin! Tanssimisessa parasta on ollut, kun olen päässyt kehittämään itseäni. Tunneille on ollut aina mieluista mennä😍

- Anette

Olemme käyneet Saanan paritanssiopetuksessa. Olemme opetelleet 13 eri paritanssia. Olemme saaneet viettää yhdessä pariskuntana aikaa yhteisen harrastuksen parissa. Lisäksi olemme syventäneet tuntemusta toisistamme yhteisen liikkeen avulla. Parisuhteen monet sävyt myös näkyvät tanssiessamme yhdessä. Saanan opetus on hyvää ja konkreettista. Lisäksi hän kuuntelee toiveita ja hioo asteittain tanssitaitoa eteenpäin. Tanssi tyhjentää hyvin mielen ja paritanssi erityisesti, kun ei voi vain keskittyä itseen vaan toisen kehon kuuntelu on hyvin olennaisessa osassa.

- Pauliina & Kaitsu

Saana lähti toteuttamaan meidän hulluttelevaa häätanssiprojektia ihanalla energialla ja loi yhdessä meidän kanssamme mieleenpainuvan, heittäytyvän ja erilaisen häätanssin. Halusimme tanssin, joka kuvastaa meitä, meidän luonteita ja sitä, miten hauskaa meillä on toisemme kanssa. Juuri sellaisen koreografian Saana onnistui luomaan meille ja rakastimme jokaista hetkeä tällä tanssimatkalla. Lämpimästi suosittelemme Saanaa jokaiselle, joka haluaa laadukasta, aidosti kohtaavaa, energistä ja lämmintä ohjausta rautaiselta ammattilaiselta! Saana tartutti meihin tanssikipinän, joka ei sammunut tämän tanssiprojektin jälkeen vaan jatkuu yhteisen harrastuksen parissa edelleen. Olemme Saana ikuisesti kiitollisia sinulle!

- Suvi & Otto

Ota yhteyttä

Kauppatori 1

05800 HYVINKÄÄ

Puhelin

(+358) 414382038

Sähköposti

saana@saanaemilija.fi