Lapset & Nuoret

Tanssitunteja hauskalla, inspiroivalla ja tasa-arvoisella tavalla lapsille ja nuorille!

Studio Wildan sydän sykkii tanssille ja elämyksille.

Tarjoamme tanssitunteja sekä lyhytkursseja myös lapsille ja nuorille. Meillä harrastaminen ei tähtää kilpailemiseen.

Ihanat opettajamme haluavat että nautit olostasi ja pitävät huolta siitä, että tunneillamme on turvallinen ilmapiiri harrastaa. Tutustu opettajiin tarkemmin opettajat osiossa.

TANSSIN KEVÄTKAUSI 2024 8.1.-14.5.2024

EI TUNTEJA: Hiihtolomalla VK 8

Meille tärkeitä arvoja lasten & nuorten tanssitunneilla:

  • Yhdenvertaisuus ja luottamus
  • Elämyksellisyys
  • Länsäolo ja kohtaaminen
KESÄN HAUSKIN LIIKUNTALEIRI 7-12V

Neljän päivän vauhdikas ja ikimuistoinen kesäleiri järjestetään ma-to 3.-6.6.2024 klo 10-15 Studio Wildalla.

Luvassa hauskoja aktiviteettjä sisällä ja ulkona:

Tanssi- ja parkourtunteja, pelejä ja temppuilua, yhdessä oloa ja uusia ystäviä sekä mahtavan SuperPark-retken – tätä kaikkea on luvassa!

RYHMÄ 1 – Tanssia + temppuilua!

Erilaisia hyvänmielen tanssitunteja, temppuilua tuolilla ja parin kanssa, yhteisiä aktiviteettejä sekä luovaa tekemistä sisällä ja ulkona! (Vastuuohjaajana Saana)

RYHMÄ 2 – Parkouria + pelailua!

Parkouria jokaisen taitotasoon sopivalla tavalla. Pelailua erilaisialla välineillä ja muita yhteisiä aktivitteettejä sekä luovaa tekemistä sisällä ja ulkona! (Vastuuohjaajana Sami)

Torstai iltapäivä huipentuu molempien ryhmien yhteiseen SuperPark-retkeen!

Hinta: 199€ / 4päivää

Sisältää lounaan, kaikki leiriaktiviteetit sekä SuperPark-liput.

Paikkoja ryhmiin on rajoitetusti, toimi nopeasti.

Tanssi & Ilmaisu -leiri
9-14-vuotiaille

 

Ma-Ti 17.-18.6 Klo 15-17:30 Ohjelmassa yhdistämme tanssia sekä ilmaisun keinoja. Vahvistamme rohkeutta esiintyä ja olla oma itsensä sekä tutustumme tunneilmasun maailmaan. Tanssitunneilla rakennamme koreografian, jossa ilmaisusta tuttuja  harjoitteita viedään käytäntöön.  

Ohjelma:

Maanantai:

Klo 15-16.15 Tutustuminen & tanssitunti 

Klo 16:30-17:30 Ilmaisu työpaja rohkeus teemalla

Tiistai:

Klo 15-16 Ilmaisu työpaja tunneilmaisu + rohkeus

Klo 16:15-17:30 Tanssitunti

HINTA: 59€ / 2 päivää

Vastuuohjaajana leirillä Saana Syrjämäki

ELÄMYKSELLINEN SATUTANSSI – 3-6v. 

Mikä olisikaan ihanampaa, kuin tutustua tanssin ihmeelliseen maailmaan sadun keinoin. Elämyksellinen satutanssi vie pienet tanssijat mukanaan tutustumaan kesän teemoihin, sateenkaarien, ranta bileiden ja merenneitojen avulla. Kurssin ensimmäisellä kerralla juhlimme äitienpäivää luontoäiti teemalla.  

Ihanan heittäytyvät ohjaajamme luovat elämyksellisen ja turvallisen tilan pienille tanssijoilla, saapua paikalle sellaisina kuin ovat.

Huom! Halutessasi voit pukeutua satutanssi tunneille teemojen mukaisesti.,

4 KERRAN KURSSI 

AIKAVÄLILLÄ 12.5-2.6.2024

HINTA: 3-4v. Ryhmä 40€

5-6v. Ryhmä 48€

Ilmoittautuminen tunneille alkaa 23.4.

Lisätietoja satutanssista: saana@saanaemilija.fi

Mitä asiakkaamme kertovat meistä

Saanan tanssitunteja ympäröi hänen olemuksellaan luoma positiivinen energia, joka tarttuu itseenkin! Tanssimisessa parasta on ollut, kun olen päässyt kehittämään itseäni. Tunneille on ollut aina mieluista mennä😍

- Anette

Olemme käyneet Saanan paritanssiopetuksessa. Olemme opetelleet 13 eri paritanssia. Olemme saaneet viettää yhdessä pariskuntana aikaa yhteisen harrastuksen parissa. Lisäksi olemme syventäneet tuntemusta toisistamme yhteisen liikkeen avulla. Parisuhteen monet sävyt myös näkyvät tanssiessamme yhdessä. Saanan opetus on hyvää ja konkreettista. Lisäksi hän kuuntelee toiveita ja hioo asteittain tanssitaitoa eteenpäin. Tanssi tyhjentää hyvin mielen ja paritanssi erityisesti, kun ei voi vain keskittyä itseen vaan toisen kehon kuuntelu on hyvin olennaisessa osassa.

- Pauliina & Kaitsu

Saana lähti toteuttamaan meidän hulluttelevaa häätanssiprojektia ihanalla energialla ja loi yhdessä meidän kanssamme mieleenpainuvan, heittäytyvän ja erilaisen häätanssin. Halusimme tanssin, joka kuvastaa meitä, meidän luonteita ja sitä, miten hauskaa meillä on toisemme kanssa. Juuri sellaisen koreografian Saana onnistui luomaan meille ja rakastimme jokaista hetkeä tällä tanssimatkalla. Lämpimästi suosittelemme Saanaa jokaiselle, joka haluaa laadukasta, aidosti kohtaavaa, energistä ja lämmintä ohjausta rautaiselta ammattilaiselta! Saana tartutti meihin tanssikipinän, joka ei sammunut tämän tanssiprojektin jälkeen vaan jatkuu yhteisen harrastuksen parissa edelleen. Olemme Saana ikuisesti kiitollisia sinulle!

- Suvi & Otto

Ota yhteyttä

Kauppatori 1

05800 HYVINKÄÄ

Puhelin

(+358) 414382038

Sähköposti

saana@saanaemilija.fi